10. helmikuuta 2013

Johannan ja Jennyn kuulumisia...

Reilu vuosi on kulunut siitä jännittävästä päivästä
 kun päätimme julkaista perustamame blogin. Aika on kulunut siivillä 
ja tahdomme kiittää jokaista lukijaamme ja tilauksen tekijää!!

Olemme todella positiivisesti yllättyneitä lukuisista lukijoistamme, tilauksista ja yhteydenotoista, joita olemme vuoden aikana saaneet. On ollut todella palkitsevaa jakaa omia aikaansannoksiaan, kuvata tehtyä työtä ja suunnitella ja luoda uutta. Viime kevät olikin blogimme "kulta-aikaa". Molemmilla oli kotiäiteinä yllättävänkin paljon aikaa tehdä käsitöitä. Syksyn myötä Jennyn lapset eivät enää nukkuneet päiväunia ja oma aika loppui siihen. Lisäksi alkoi se niin ihana ja odotettu raskauspahoinvointi. Siinä ei paljon energiaa riittänyt blogin ylläpitämiselle ja Johanna vastasi syksyn ajan blogin päivittämisestä ja tilauksista, joissa oli yhdellä ihmisellä paljon tekemistä. Nyt kun Jennyn alkuraskaus on ohi, on Johannan vuoro voida pahoin ja kasvatella pyöristyvää vauvamasua. 

Syksy oli blogillemme hiljaiseloa, mutta emme siitäkään huolimatta ole lopettamassa rakasta harrastustamme ja sen taltioimista. Teemme kasvavien masujemme kanssa sen verran uutta kuin ehdimme ja elämäntilanteemme antaa myötä. Uutta emme ehdi lisämään samassa määrin kuin viime keväänä, sillä matto- ja viiritilaukset pitävät meidät kiireisinä. Lupaamme kuitenkin kuvata kaikki uudet, niin myytävät kuin muutkin käsin tehdyt tänne aina kun sille löytyy aikaa.

Kiitos vielä kerran kaikille lukijoillemme! Olette kannustaneet meitä eteenpäin, vaikka välillä elämässä onkin ollut niitä väsyneempiä aikoja.

Rakkaudella Johanna ja Jenny

ps. lasketut ajat ovat keväällä ja kesällä. <3

3 kommenttia :

  1. Löysin vasta tänään tämän ihanan bloginne. Liityin heti lukijaksikin :-) Tykkään itsekin todella paljon käsitöiden tekemisestä, kunpa vain siihen olisi päivätyön lisäksi enemmän aikaa- lisää tunteja siis vuorokauteen toivotaan :-)

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka ihanaa, onnea masuvauvoista! Niin ja kiitos todella kauniista blogista.
    Ps. Teidän tekemät pipot on meillä niin suosikkeja (sekä pojan että äidin!), ettei ne ole saaneet odottaa kevättä laatikossa vaan ovat olleet talvellakin käytössä jäähallissa. :)

    VastaaPoista